dijous, d’abril 10, 2008

El “New York Times” i “El País” des de Nova York




Tornant de Pittsburgh per assistir al primer concert que la superbanda formada per Cedar Walton, Javon Jackson, Christian McBride i Jimmy Cobb executaran a l'Iridium Club,


llegeixo el New York Times i El País (La Vanguardia, L’Avui, El Periódico, El Punt... no estan a cap prestatgeria de cap quiosc d'aquest país).

Les dues fotografies de portada s’assemblen. Protestes en el Gonden Gate de San Francisco en un i protestes a Paris, totes dues per una bona causa: els drets humans en el Tíbet no són compatibles amb la flama i la flema olímpica. Segur. Però per dins encara s’assemblen més els dos diaris: el final d’una època. En El País, el Banc d’Espanya pronostica bastos. Destrucció de llocs de treball a la banca pel 2009 diu el BBVA. En el New York Times, Greenspan assegura que Europa patirà també els efectes de les subprimes americanes i la crisi financera de Wall Street i afegeix que no tots els països ho patiran igual: “A Espanya han estirat més el braç que la màniga en la construcció i per això ho hauran de pagar més car”.

Llegeixo també que els sindicats han accedit per fi a parlar amb la CEOE sobre compartir de manera mixta el cost de les pensions. Vaja, que la meitad que ens deuen serà millor que ens ho busquem amb els estalvis. Només la meitad? Què optimistes!
Bé, sempre n’hi ha de pitjors, és clar. A Zimbawe el quilo de pà ja ja arribat als 10 millons de dòllars de zimbawue. Un treballador cobra de mitjana uns 10 millons al mes (de dòllars de zimbawue, eh!) i l’autobus val 4 millons per trajecte. Tothom va a peu, és clar.

Bé ja arribo a Grand Station. En fi, que després em trobaré en el concert amb els del Improv Everywhere.com a veure que en traiem de clar.

Mentre una veueta em diu que ja no m’anomenen Little Fat Mita, ara em diuem “Martillo”.
Podeu consultar les webs:

http://www.myspace.com/losmaravillosos_film

http://grandespoderes.blogspot.com/


Aquest diuen que és en Martlllo. No us sona d'alguna cosa?