divendres, de gener 11, 2008

Trobada de blogers amb marca badalonina

Clica el dibuix i emmarca't!


Agradable trobada de blogers a l'entorn de la poesia editada aquests darrers anys en blogs amb marca badalonina.

Ahir a l'Espai Betúlia, convocats per Roser Amills, ens vam trobar uns quants blogers amb enllaç a 'El blog de poesia de Badalona'.

Allí vam debatre sobre el bé i el mal de l'arribada d'aquesta nova eina del blog ens les nostres vides. Uns, quasi professionals del tema com ara Enric Gil o Xavier Sabater, però també d'altres com J.M. Calleja, La maga despistada, Tals i Uribetty i segurament molts més que ara mateix no recordo, que utilitzem més aviat el nostre blog tan sols com a difussió de la nostra feina en el món de la poesia i la literatura.

Se li haurà d'encomanar a l'Enric Gil que construeixi una màquina per mesurar els egos dels poetes que tenim blog. Perquè, com molt bé va anunciar a la trobada, un bloger és un internauta amb un gran ego. Absolutament d'acord. Però jo afegiria, que un bloger poeta vindria a ser un internauta amb un doble gran ego. Però mireu, tothom sap que qui perd l'ego per l'identitat... Tranquils, doncs.

Enhorabona doncs a l'iniciativa de Roser Amills i companyia per la bona nova d'un espai de trobada en el món de la poesia a Badalona on la consigna ha de ser: jo t'enllaço, tu m'enllaces! Parlem d'Internet, que ningú pensi malament!